Noe, omul care a umblat cu Dumnezeu!

 

 

Ne-am uitat săptămâna trecuta la Noe. Biblia ne spune despre el că a fost un om neprihănit și fără pată  în vremea lui. El a umblat cu Dumnezeu chiar dacă a fost singurul din vremea lui.Dumnezeu vrea ca și tu să asculți de El chiar dacă ești singurul în clasa ta,sau dacă ești singurul în familia ta. Fi diferit de ceilalți colegi care te îndeamnă să copiezi, sau să îți bați joc de alți, sau să faceți alte lucruri rele. Roagă-te Domnului ca să îți dea putere să asculți de El mai mult decât de colegii tăi și să fi un exemplu pentru ei.

Dumnezeu a făcut un legământ cu Noe, pentru a-L salva. Acest lucru ne aduce aminte de legământul și promisiunea pe care o avem în Domnul Isus. Dacă ești copilul Său, atunci păcatele tale sunt iertate prin sângele Domnului Isus tu ești nevinovat înaintea lui Dumnezeu, ești considerat fără păcat și nu vei mai fi pedepsit! Bucura-te de acest lucru și mulțumește-I lui Dumnezeu.

Dumnezeu a promis că va ploua și va fi un potop într-un loc unde nu a mai plouat niciodată. Noe nu a mai văzut niciodată cum e să ploaie. Și cu toate că era ciudat, El a ascultat de Dumnezeu și a început să construiască corabia.  El a ascultat de Dumnezeu chiar dacă a fost greu și a spus și oamenilor despre El. Dumnezeu vrea să le spui și colegilor tăi despre El chiar dacă va fi greu!

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

  1. casilda
    sept. 20, 2012 @ 11:11:55

    ce fain ai facut blogul….si ce ai scris despre Noe…felicitari

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: