În ultima clipă

În 10 septembrie 2001, evanghelistul Bill Fay se afla într-un avion al American Airlines. De pe locul său observă o stewardesă, care încerca să spargă cu ajutorul unei sticle de vin un bloc de gheaţă. Deoarece Fay se temea că respectiva acţiune va putea avea ca urmare răniri grave, se ridică de pe locul lui, pentru a-i spune stewardesei teama sa. Femeia a rămas mişcată că un străin îşi face griji pentru bunăstarea ei. Au intrat în discuţie şi Fay i-a înmânat stewardesei un pliant cu conţinut evanghelistic. Puţin mai târziu a venit la locul pe care şedea Fay şi l-a întrebat: „Primesc pentru a şasea oară un astfel de pliant. Ce doreşte Dumnezeu de la mine?“ – „Viaţa dumneavoastră“, a răspuns Bill Fay. Câteva minute mai târziu, ea şi-a predat Domnului Isus viaţa şi L-a primit în credinţă ca Domn şi Salvator personal.
A doua zi, acelaşi avion al American Airlines a fost condus de o mână teroristă în unul din turnurile World Trade Center. Pe lista celor morţi s-a găsit şi numele acelei stewardese. Marţi, 11 septembrie, numai câteva ore după întoarcerea ei la Dumnezeu, ea a intrat în slava veşnică a Salvatorului ei. Nimeni nu ştie ce aduce ziua următoare. Ziua de mâine nu este în mâinile noastre. Când Dumnezeu ne cheamă, nu există un alt moment mai potrivit pentru a răspunde, decât momentul actual.

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

  1. lacri
    oct. 29, 2012 @ 15:48:20

    Impresionant felul in care Dumnezeu lucrează si dă şanse chiar şi celor cărora noi nici măcar nu le acordăm atenţie…sincer cred ca fiecare creştin ar trebui să îşi ia cu el broşura(trăirea curată şi sfânta) acolo unde Dumnezeu l-a pus.
    fii binecuvântat

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: