Dumnezeu a creat stelele!

”Dumnezeu a zis: „Să fie nişte luminători în întinderea cerului, ca să despartă ziua de noapte; ei să fie nişte semne care să arate vremurile, zilele şi anii;şi să slujească de luminători în întinderea cerului, ca să lumineze pământul.” Şi aşa a fost.
Dumnezeu a făcut cei doi mari luminători, şi anume: luminătorul cel mai mare ca să stăpânească ziua, şi luminătorul cel mai mic ca să stăpânească noaptea; a făcut şi stelele.” Geneza 1:14-16

Stelele au fost create de Dumnezeu într-un mod uimitor! Ele sunt corpuri cerești de dimensiuni foarte mari, formate în mare parte din hidrogen și heliu, care prin explozii repetate emană o mare cantitate de gaze care produc căldură și lumină. Stelele sunt de multe dimensiuni și diferite culori. Sunt stele numite pitici, sau stele numite giganți și supergiganți. Unele stele sunt albe, albastre, galbene, sau roșii. Temperatura unei stele la exteriorul ei poate ajunge la milioane de grade Celsius.

Stelele strălucesc într-un mod minunat. Ele nu se plictisesc din acest lucru și Îi aduc glorie lui Dumnezeu prin acest lucru.(Nu am auzit ca o stea sa spuna ca azi nu are chef sa straluceasca). Dumnezeu vrea ca și noi să strălucim pentru El în această lume murdară. Noi de multe ori spunem că nu avem chef să ne rugăm pentru prietenii noștrii, sau nu avem chef să le spunem despre Dumnezeu. Domnul nostru vrea ca noi să fim un exemplu tot timpul și să fim lumină pentru cei din jurul nostru!

Ce minunat a creat Dumnezeu întreg universul! Data viitoare când te vei uita la stelele de pe cer, nu uita să Îl lauzi pe Dumnezeu pentru felul minunat cum le-a creat!

Aici aveti un link cu mai multe poze din univers!
http://hubblesite.org/gallery/album/star/
 
http://hubblesite.org/gallery/album/star/pr2012035b/xlarge_web/
Reclame

Un comentariu (+add yours?)

  1. casilda
    oct. 29, 2012 @ 10:37:27

    Glorie Domnului pentru maretia Lui!!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: