Mulțumiți pentru toate lucrurile!

 

”Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi.” 1 Tesaloniceni 5:18

Voia lui Dumnezeu cu privire la noi este să fim mulțumitori pentru toate lucrurile. Cred ca ne-am obișnuit prea mult cu toate binecuvântările pe care le avem și ni se par foarte normale. Astfel că uităm să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru multe lucruri.Când a fost ultima dată când ai stat să te gândești serios la toate lucrurile din viața ta și să vezi cât de mult a binecuvântat El viața ta prin ele?

Un prieten mi-a spus recent ca o vreme nu prea era mulțumit de familia lui, pentru că ai lui nu sunt mântuiți. Dar cineva i-a spus cât de binecuvantat e că are părinți care nu au vicii, nu beau, sunt oameni morali și liniștiți. Prietenul meu mi-a spus că de atunci încolo e foarte mulțumitor lui Dumnezeu pentru familia sa. Uită-te puțin în jurul tău și vei vedea copii săraci, care abia au cu ce se îmbrăca și ce mânca, vei vedea copii bolnavi cu cancer sau alte boli grave, copii care nu Îl cunosc pe Dumnezeu și sunt pierduți și multe alte lucruri rele. Apoi uită-te în viața ta și vei vedea cât de binecuvântat ești!

Toate lucrurile cuprind și necazurile din viața noastră. Oare avem vre-un motiv ca să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru lucrurile rele din viața noastră?” Fraţii mei, să priviţi ca o mare bucurie când treceţi prin felurite încercări, ca unii care ştiţi că încercarea credinţei voastre lucrează răbdare.Dar răbdarea trebuie să-şi facă desăvârşit lucrarea, ca să fiţi desăvârşiţi, întregi şi să nu duceţi lipsă de nimic.” Iacov 1:2-4 Dumnezeu este interesat de caracterul nostru și prin încercări El va lucra la el și ne va maturiza, ne va crește în răbdare. El are un plan cu viața noastră.

Ia-ți timp să  Îi mulțumești Domnului Isus pentru toate lucrurile. Fă din mulțumire un obicei zilnic și vei învăța să fi mulțumit și fericit!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: