Avraam l-a iubit pe Dumnezeu!

Haideți să ne amintim câteva lucruri despre Avraam. Este interesant cum a lucrat Dumnezeu în viața lui. Dumnezeu i-a promis un fiu la bătrânețe. După ce a așteptat 25 de ani, Dumnezeu și-a ținut promisiunea și i-a dăruit lui Avraam un fiu. Când Isaac a crescut, Dumnezeu i-a cerut lui Avraam să îl aducă ca ardere de tot pe fiul său. Oare de ce a cerut Dumnezeu acest lucru? Pentru a testa credința lui Avraam. Dumnezeu a vrut să vadă cât de mult Îl iubește Avraam. Și acesta a demonstrat acest lucru fiind gata să îl omoare pe singurul fiu pe care îl iubea, de dragul lui Dumnezeu.

Avraam l-a iubit pe Dumnezeu chiar mai mult decât pe fiul său. Oare tu Îl iubești pe Dumnezeu? Cât de mult Îl iubești tu pe EL? Care sunt lucrurile din viața ta pe care le iubești mai mult decât pe Dumnezeu? Poate sunt jocurile pe calculator, sau poate filmele, hainele, prietenii? Sau poate este un păcat la care nu poți să renunți.Dumnezeu vrea ca să Îl iubești pe El mai mult decât orice.

Roagă-te Lui Dumnezeu ca să te ierte de tot ce este murdar în inima ta și caută să stai aproape de El in fiecare zi. Citește Biblia, roagă-te și ascultă de ceea ce îți spune Dumnezeu! Umblă cu Domnul tău în fiecare zi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: