Ce mare este El!

”Dar ce! Va locui oare cu adevărat Dumnezeu pe pământ? Iată că cerurile şi cerurile cerurilor nu pot să Te cuprindă” 1 Împărați 8:27

Ce mare este Dumnezeul nostru! Nici chiar cerurile nu pot să Îl cuprindă în toată splendoarea și măreția Sa! Dar oare cât sunt de mari cerurile? Ca să înțelegem acest lucru, trebuie să ne uităm la Univers. Cât de mare este Universul în care trăim? Am citit câteva lucruri despre mărimea Universului. Iată ce am descoperit!

Se presupune că Universul nostru are aproximativ 93000 de miliarde de miliarde de Km lungime. Dar universul este în continuă expansiune. Ce este interesant, este faptul că noi nu am reușit să îl descoperim tot și să vedem ce mistere se află dincolo de ce am descoperit. Universul are o mărime care nu o putem determina. În imagine puteți vedea cea mai depărată galaxie cunoscută.

galaxie-univers

Acum, gândiți-vă că un astfel de mega univers este incapabil să cuprindă măreția lui Dumnezeu. Pentru Dumnezeu acest Univers este foarte mic! Și în măreția Sa, El a hotărât să renunțe la slava Lui și să coboare pe pământ și să trăiască o viață simplă de om. Cât de măreț și minunat este Dumnezeu nostru! În fața acestui Dumnezeu nu îți vine decât să  te smerești și să îi dai inima!

”Inima voastră să fie în totul a Domnului Dumnezeului nostru, cum este astăzi, ca să urmaţi legile Lui şi să păziţi poruncile Lui.”1 Împărați 8:61

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: